Skew-teamet registrerade en ökning av Bitcoin futures trading

Bitcoin futures
Efter att Bitcoin steg i pris till 11 700 dollar registrerade analytiker från Skew-teamet en ökning av handeln med BTC-terminer.

Registrera dig för att få Lucky SpinLucky spin varje dag! Pröva och snurra gratis. Få upp till 1 BTC!

Forskare har lagt märke till en ökning av öppet investerares intresse för produkten. Handelsaktiviteten ökar den här veckan på de flesta futuresplattformar, vilket signalerar en avkastning för institutionella spelare.

Enligt Skew-experter har stora aktörer börjat delta i Bitcoin-futures igen, eftersom det nyligen blev känt om beslutet från tre giganter att investera i den största digitala valutan.

Trender:
Ledger klarade dataskyddssystemets säkerhetsrevision
Minns att det amerikanska företaget MicroStrategy och IT-giganten Square investerade 425 miljoner dollar respektive 50 miljoner dollar i BTC. Senare blev det känt att Stone Ridge, som förvaltar 10 miljarder dollar i tillgångar, köpte 10 000 bitcoins.

En märkbar ökning av handeln med Bitcoin-futures har observerats under de senaste två veckorna. Investerarnas aktivitet växer också på Chicago Stock Exchange (CME).

Observera att BitMEX och OKEx-börserna i vår var ledande på BTC-terminsmarknaden. Den dagliga handelsvolymen på dessa plattformar nådde 11,98 miljarder dollar respektive 15,5 miljarder dollar.