Forudsigelse af Bitcoin Cash-pris: BCH stiger over $ 400, hvad kan man forvente?

Forudsigelse af Bitcoin Cash-pris forventer en stigning mod $ 425.

Stærk modstand ligger på $ 410-mærket.
Stærk støtte ligger på $ 360-mærket.

Forudsigelsen af ​​Bitcoin Cash-prisen fra Sunny Hill Capital antyder, at BCHUSD-parret vil se en fortsat opadgående tendens efter bekræftelsen af ​​udbruddet af up-channel. Altcoin er steget over $ 400-niveauet den 3. januar, mens det fulgte Bitcoin, da det steg op med et spændende bullish træk lige efter det nye år.

Bitcoin Cash er en af ​​de altcoins, der er steget op ved siden af ​​Bitcoin BTC, da den nåede en anden heltidshøjde den 3. januar. Kryptokurrency-kongen nåede $ 34800-mærket på den tredje dag i det nye år, mens den brød forbi det længe ventede $ 30000-niveau den 2. januar. Bitcoin Cash (BCH) har sammen med nogle af de andre førende altcoins fulgt Bitcoins uptrend. På tidspunktet for skrivningen blev kryptoaktivet prissat til $ 411,94. Den højeste pris, der nåede BCH den 3. januar, var $ 411,94.

Med hensyn til det tekniske signaliserer de fleste af oscillatorerne en neutral tendens, mens de læner sig lidt mod købssiden. De glidende gennemsnit er i en stærkere købsposition, da seksten ud af de sytten glidende gennemsnit signalerer en købsbetingelse for kryptovalutaen.

MACD-linjen (Moving Average Convergence Divergence) og signallinien bevæger sig opad på 1D-tidsrammen, mens histogramstørrelsen også øges i den positive region. Dette betyder, at kryptovalutaen har en stor bullish bias.

Relative Strength Index (RSI) var ved 72.30 ved skrivetid, hvilket er den overkøbte region. Handelsvolumenet ser ud til at være højt for BCHUSD-handelsparret. Det øverste Bollinger-bånd testes af kryptokurrency med midterlinjen som support, hvilket også indikerer en opadgående tendens på 1D-tidsrammen.

Forudsigelse af Bitcoin Cash-pris: Hvad er det næste?

Trading View-analytikeren Sunny Hill Capital skitserede en stor up-channel, som BCHUSD-parret har fulgt fra september 2020, og kryptovalutaen har testet sin top to gange i 4. kvartal 2020.
Bitcoin Cash-prisdiagram 2. – 3. januarBitcoin Cash-forudsigelsesdiagram af Sunny Hill Capital

I første kvartal af op-kanalen rejste prisen ud af et stigende kilemønster, og kryptovalutaen observerede hovedsageligt sidelæns bevægelser tættere på hovedkanalens nedre grænse. I den tredje uge af november, da kryptomarkedet steg kraftigt, observerede prisen en brat stigning til kanalens øvre grænse.

Cryptocurrency forventedes at ramme toppen af ​​kanalen igen. Den 3. januar rykkede kryptovalutaen over den stigende kanals øvre grænse. Stop-loss ordren blev markeret til $ 330,26 i denne forudsigelse af Bitcoin Cash-prisen, mens den endelige målpris var på $ 409,87 niveau. Kryptovalutaen bevægede sig forbi denne målpris og nåede $ 417-niveauet i løbet af 24-timershandlen.

I henhold til forudsigelsen af ​​Bitcoin Cash-prisen ligger de to øverste mål på $ 442 og $ 482, som begge er over up-channel. Kryptovalutaen kan muligvis se en vis korrektion efter at være flyttet over kanalen, men hvis kryptomarkedet forbliver stabilt og bullish, forventes prisen at stige mere for altcoin.