Raoul pal: „MicroStrategy Bitcoin oleskelu ei houkuttele muita yrityksiä“

  • Huolimatta MicroStrategy Bitcoin -voitosta, muut yritykset eivät vaikuta siihen
  • MicroStrategy Bitcoin -sijoitussäiliöt yli 20 prosenttia
  • Kuinka salauksen harrastajat voivat houkutella yrityksiä Bitcoin-investointeihin

Entinen hedge-rahastonhoitaja ja salauksen kannattaja Raoul Pal on ennustanut, että yritystä suosinut MicroStrategy Bitcoin -sijoitus ei välttämättä houkuttele muita yritysjärjestöjä sijoittamaan Bitcoin. MicroStrategyin murtautuminen salaustilaan on jättänyt yrityksen huvittuneeksi ja innostuneeksi. Michael Saylor, yrityksen toimitusjohtaja ja perustaja sijoituksen jälkeen, muuttui Bitcoin-häräksi.

Raoul Pal sanoo, että vaikka Michael vaikuttaisi, useammat yritykset eivät silti halua sijoittaa Bitcoin.

Raoul Palin mukaan toimitusjohtaja puhuu nyt Bitcoinin kieltä eikä yrityksen rahastonhoitajan kieltä. Tämä suojaussijoittaja sanoo, ettei se auta toimitusjohtajaa houkuttelemaan uusia yrityksiä kokeilemaan Bitcoin-sijoituksia.

„En usko, että Michael aikoo ajaa yritysten omaksumista avaruudessa, koska hän puhuu Bitcoin kieltä eikä yritysten rahastonhoitajien kieltä, ja sen on tapahduttava“, Pal sanoi podcast-haastattelussa.

MicroStrategy Bitcoin -sijoitus

Liiketoiminta-analyysiyritys ilmoitti elokuussa ostaneensa Bitcoin arvoltaan 250 miljoonaa dollaria. Syyskuussa yritys osti lisäksi 175 miljoonaa dollaria Bitcoinia. Bitcoin viimeaikaisen nousun jälkeen MicroStrategyin salaus on noussut yli 500 miljoonaan dollariin.

MicroStrategyin toimitusjohtaja Michael ilmoitti myös ostaneensa 17 732 BTC: tä henkilökohtaisiin omistuksiinsa ennen yrityksen ostoa.

Raoul Pal kertoi, että MicroStrategyin Bitcoin sijoittamat varat olivat suuri osa yrityksen varannosta, ja useimmat yritykset eivät tekisi samaa kuin MicroStrategyin toimitusjohtaja oli todellinen uskovainen.

Kuinka houkutella yritysyrityksiä sijoittamaan Bitcoiniin – Raoul Pal

Useat valtavirran sijoittajat ovat liittyneet Bitcoin-yhteisöön vuonna 2020, kuten Paul Tudor Jones. Toisin kuin yksityishenkilöt, yritysyhteisöjen pääsy yhteisöön ei kuitenkaan välttämättä tapahdu milloin tahansa pian.

Pal selitti, että eläkejärjestelmän ja varojen kohdentaminen Bitcoin-tilaan voi tapahtua vain, jos salauksen asiantuntijat alkavat puhua haltija-omaisuuden allokointimalleista.

Entinen suojaussijoittaja sanoi, ettei hän myöskään tiedä tarkkoja varojen kohdentamisstrategioita, joita eri sektorit käyttävät, mutta hän kuvasi niiden laajaa levinneisyyttä.