YFI til $ 100.000 sier Arthur Hayes

Etter å ha overgått Bitcoin, har administrerende direktør i BitMEX spådd at prisen på Yearn Finance (YFI) vil nå $ 100.000

Yearn Finance er uten tvil all raseri i cryptocurrency-feltet akkurat nå. Opp bare sjenert av 80% de siste 24 timene, nådde den topp på nesten $ 39.000 på Binance

Nå fremsetter industrivirksomere som administrerende direktør for en av verdens største Bitcoin margin trading börser spådomme spådommer om prisen.

Arthur Hayes: YFI til 100.000 dollar

YFI er styringstoken for avkastningsaggregasjonsplattformen Yearn Finance. Protokollen ble lansert i slutten av juli, og trakk til seg utallige investorer som lette etter lønnsomme muligheter for avkastningsoppdrett midt i den blomstrende DeFi-sektoren.

Med sin rettferdige distribusjon ble YFI den dyreste altcoin, og vendte Bitcoinens verdi og toppet nesten 40.000 dollar på Binance. Nå handler cryptocurrency for rundt 32 000 dollar, etter en korreksjon.

I alle fall har dette bedt industriledere som Arthur Hayes, administrerende direktør i BitMEX, en av verdens ledende Bitcoin margin-børser, til å komme med dristige spådommer.

DeFi Space fortsetter å bomme

Ifølge data fra DeFi Pulse er den totale verdien som er låst i utlånsprotokoller nesten 9 milliarder dollar, og den viser ingen tegn til å bremse.

I skrivende stund har Yearn Finance omtrent 1 milliard dollar i TVL, opp fra 8 millioner dollar tilbake da prosjektet startet 17. juli.

Interessant nok har andre mynter som YFII (DFI.Money) også fått mye. YFII, en YFI-klon, handler for tiden til $ 5250, noe som er nesten 300% mer de siste 24 timene alene.

I alle fall har hele markedet beveget seg positivt de siste timene, og andre altcoins gjør også imponerende gevinster, hvor Chainlink er et godt eksempel. LINK er opp 9% og handles til $ 17 når dette skrives. Dette har redusert Bitcoin sin dominans til 58,4%, og styrket historien om altcoin-sesongen.

Det er interessant å se om DeFi-mani vil fortsette å rase videre, og om Hayes ’spådom faktisk vil gå i oppfyllelse.